Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pistorasioiden Suunnittelu

Easy Socket

Pistorasioiden Suunnittelu Vammaiset, vanhemmat, väliaikaisesti vammaiset ja myös terveet ihmiset muodostavat perustan tähän asiaan. Kuitenkin kohdeyleisöni olivat ne, joilla ei ole käsiä, käsiä, sormia tai väliaikaisesti vammaisia, nimittäin niitä, jotka eivät pysty käyttämään normaalia ( klassinen) pistorasia ja pistoke.Tämä pistorasian muotoilu laitteeseen, jota kohdeyleisöni voisi käyttää helposti käyttämällä kyynärpäää, käsien reunaa, varpaita, kantapäätä, käsivarsi kuten nämä kohdeyleisöni.Yritin tehdä "Universal Design".

Projektin nimi : Easy Socket, Suunnittelijoiden nimi : Akin Kayiket, Asiakkaan nimi : .

Easy Socket Pistorasioiden Suunnittelu

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.