Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sisäänkäyntipöytä

organica

Sisäänkäyntipöytä ORGANICA on Fabrizion filosofinen kuvaus kaikesta orgaanisesta järjestelmästä, jossa kaikki osat on kytketty toisiinsa olemassaolon aikaansaamiseksi. Suunnittelu perustui ihmiskehon monimutkaisuuteen ja ihmisen ennakkokäsitykseen. Katsoja johdetaan ylevälle matkalle. Oviaukko matkalle on kaksi massiivista puumaista muotoa, jotka pidetään keuhkoina, sitten alumiiniakseli, jossa on liittimet, jotka muistuttavat selkärankaa. Katsoja voi löytää valtimoilta näyttäviä kierrettyjä sauvoja, muoto, joka voidaan tulkita elimeksi, ja finaali on kaunis mallilasi, vahva mutta hauras, kuten ihmisen iho.

Projektin nimi : organica, Suunnittelijoiden nimi : Fabrizio Constanza, Asiakkaan nimi : fabrizio Constanza.

organica Sisäänkäyntipöytä

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.