Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Paravent

Positive and Negative

Paravent Tämä on tuote, joka toimii samanaikaisesti toiminnana ja kauneutena, maustettuna ripauksella kulttuurista ja juurista. 'Positiivinen ja negatiivinen' parantaja toimii säädettävänä ja liikkuvana yksityisyyden esteenä, joka ei työnnä tai häiritse tilaa. Islamilainen motiivi antaa pitsimaisen vaikutuksen, joka vähennetään ja jaketaan Corianin / hartsin materiaaliin. Samanlainen kuin yin yang, pahoissa on aina vähän hyviä ja hyvissä aina vähän pahoja. Kun aurinko laskee "positiiviseen ja negatiiviseen", se on todella paistaa ja geometriset varjot maalaavat huoneen.

Projektin nimi : Positive and Negative , Suunnittelijoiden nimi : Mona Hussein Design House, Asiakkaan nimi : .

Positive and Negative  Paravent

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.