Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Risteilijäjahti

WAVE CATAMARAN

Risteilijäjahti Ajattelemalla merta jatkuvana liikkumisena pidetyssä maailmassa, otimme “aallon” sen symboliksi. Tästä ideasta lähtien mallinnimme rungon linjat, jotka näyttävät rikkovan itsensä taipumaan. Toinen elementti projektiidean pohjana on asumisalueen käsite, jonka halusimme piirtää eräänlaisena jatkuvuutena sisä- ja ulkotilojen välillä. Suurten ikkunoiden kautta saadaan melkein 360 asteen näkymä, joka mahdollistaa visuaalisen jatkuvuuden ulkopuolen kanssa. Ei vain, avattujen suurten lasiovien läpi elämä heijastuu ulkotiloihin. Kaari. Visintin / Arch. Foytik

Projektin nimi : WAVE CATAMARAN, Suunnittelijoiden nimi : Roberta Visintin, Asiakkaan nimi : Dream Yacht Design.

WAVE CATAMARAN Risteilijäjahti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.