Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Huippuluokan Tv

La Torre

Huippuluokan Tv Tässä mallissa ei ole näyttöä pidättävää etukuorta. Televisiota pidetään takakaapissa, joka on piilossa näyttöpaneelin takana. Näyttöä ympäröivää eloksaalista ohutta kehystä käytetään vain kosmeettiseen illuusioon. Kaikista näistä syistä ainoa hallitseva elementti on näyttö toisin kuin tavallinen TV-muoto. Eiffel-torni on inspiraation lähde La Torrelle. Jotkut näiden kahden pääasiallisesta yhtäläisyydestä ovat aikansa uudistajat ja samalla sivunäkymät.

Projektin nimi : La Torre, Suunnittelijoiden nimi : Vestel ID Team, Asiakkaan nimi : .

La Torre Huippuluokan Tv

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.