Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

Two in One

Tuoli Mielestäni muovista ja vanerista (puusta) tehtyjen korujen yhdistelmä on hyvin näkökulma. Tämän tuolin idean ja rakenteen perusta on kaarihevosenkenkä. Kaarihevosenkenkä voi olla minkä tahansa värin, mutta sen on pakollista vahvistaa kaksi paria terästankoja, koska etujalojen negatiivinen kaltevuus luo lisämomentin ja tästä syystä lisäkuorman niihin. Tuolin takaosa voidaan tehdä vanerista ja eteneä numeerisesti ohjatulla koneella. Taka- ja etuosat voidaan valmistaa erikseen ja liimata (tappeihin) tai koota

Projektin nimi : Two in One, Suunnittelijoiden nimi : Viktor Kovtun, Asiakkaan nimi : Xo-Xo-L design.

Two in One Tuoli

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.