Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korvakorut

GEMEL

Korvakorut Tavoitteenani oli luoda jalokivi käyttämällä puristusmuotoilua valmistusmenetelmäni ja hyödyntää tuotetta historiallisesti viitattujen korujen suunnittelussa. Tuloksena on kevyt replica jalokivi 'Gemel'. Gemeliä voidaan tuottaa monenlaisilla väreillä, kuvioilla ja kokoilla. 'Gemel' on kevyt, joten suuria kiviä 'Gemel' voidaan käyttää korvakoruina, jotka ovat käyttäjän kannalta mukavia. 'Gemelin' käyttö antaa minulle mahdollisuuden sisällyttää monenlainen muoto ja väri korujen suunnitteluun.

Projektin nimi : GEMEL, Suunnittelijoiden nimi : Katherine Alexandra Brunacci, Asiakkaan nimi : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Korvakorut

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.