Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Työtila

Dava

Työtila Dava on kehitetty avoimen avaruuden toimistoihin, kouluihin ja yliopistoihin, joissa hiljaiset ja keskittyneet työvaiheet ovat tärkeitä. Moduulit vähentävät akustisia ja visuaalisia häiriöitä. Kolmikulmaisen muodonsa vuoksi huonekalut ovat tilaa säästäviä ja mahdollistavat erilaisia järjestelyvaihtoehtoja. Davan materiaalit ovat WPC ja villahuopaa, jotka molemmat ovat biohajoavia. Pistokejärjestelmä kiinnittää kaksi seinää pöytätasoon ja korostaa tuotannon ja käsittelyn yksinkertaisuutta.

Projektin nimi : Dava, Suunnittelijoiden nimi : Michael Strantz, Asiakkaan nimi : .

Dava Työtila

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.