Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Jahti

Portofino Fly 35

Jahti Portofino Fly 35, täynnä luonnollista valoa isoista ikkunoista, jotka sijaitsevat aulassa, myös ohjaamoissa. Sen mitat tarjoavat ennennäkemättömän tilan tilan tämän kokoiselle veneelle. Koko sisätilojen väripaletti on lämmin ja luonnollinen, ja värien ja materiaalien tasapainoisissa koostumuksissa on valittu ympäristö, joka luo modernit ja mukavat alueet, noudattaen sisustussuunnittelun kansainvälisiä suuntauksia.

Projektin nimi : Portofino Fly 35, Suunnittelijoiden nimi : Jean Gilbert Dupont, Asiakkaan nimi : Portofino Yachts.

Portofino Fly 35 Jahti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.