Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Jahti

Portofino Fly 35

Jahti Portofino Fly 35, täynnä luonnollista valoa isoista ikkunoista, jotka sijaitsevat aulassa, myös ohjaamoissa. Sen mitat tarjoavat ennennäkemättömän tilan tilan tämän kokoiselle veneelle. Koko sisätilojen väripaletti on lämmin ja luonnollinen, ja värien ja materiaalien tasapainoisissa koostumuksissa on valittu ympäristö, joka luo modernit ja mukavat alueet, noudattaen sisustussuunnittelun kansainvälisiä suuntauksia.

Projektin nimi : Portofino Fly 35, Suunnittelijoiden nimi : Jean Gilbert Dupont, Asiakkaan nimi : Portofino Yachts.

Portofino Fly 35 Jahti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.