Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Jahti

Portofino Fly 35

Jahti Portofino Fly 35, täynnä luonnollista valoa isoista ikkunoista, jotka sijaitsevat aulassa, myös ohjaamoissa. Sen mitat tarjoavat ennennäkemättömän tilan tilan tämän kokoiselle veneelle. Koko sisätilojen väripaletti on lämmin ja luonnollinen, ja värien ja materiaalien tasapainoisissa koostumuksissa on valittu ympäristö, joka luo modernit ja mukavat alueet, noudattaen sisustussuunnittelun kansainvälisiä suuntauksia.

Projektin nimi : Portofino Fly 35, Suunnittelijoiden nimi : Jean Gilbert Dupont, Asiakkaan nimi : Portofino Yachts.

Portofino Fly 35 Jahti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.