Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Jahti

Portofino Fly 35

Jahti Portofino Fly 35, täynnä luonnollista valoa isoista ikkunoista, jotka sijaitsevat aulassa, myös ohjaamoissa. Sen mitat tarjoavat ennennäkemättömän tilan tilan tämän kokoiselle veneelle. Koko sisätilojen väripaletti on lämmin ja luonnollinen, ja värien ja materiaalien tasapainoisissa koostumuksissa on valittu ympäristö, joka luo modernit ja mukavat alueet, noudattaen sisustussuunnittelun kansainvälisiä suuntauksia.

Projektin nimi : Portofino Fly 35, Suunnittelijoiden nimi : Jean Gilbert Dupont, Asiakkaan nimi : Portofino Yachts.

Portofino Fly 35 Jahti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.