Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hunaja

Ecological Journey Gift Box

Hunaja Hunaja-lahjapakkauksen suunnittelu on inspiroinut Shennongjian "ekologista matkaa", jossa on runsaasti villit kasvit ja hyvä luonnollinen ekologinen ympäristö. Paikallisen ekologisen ympäristön suojeleminen on suunnittelun luova teema. Suunnittelussa on käytetty perinteistä kiinalaista paperinleikkausta ja varjonukketaiteen esittämistä paikallisesta luonnon ekologiasta ja viidestä harvinaisesta ja uhanalaisesta ensimmäisen luokan suojatusta eläimestä. Pakkausmateriaalissa käytetään karkeaa ruohoa ja puupaperia, mikä edustaa luonnon ja ympäristönsuojelun käsitettä. Ulompaa laatikkoa voidaan käyttää hienona säilytyslaatikkona uudelleenkäyttöön.

Infografia, Jossa On Animoitu Gif,

All In One Experience Consumption

Infografia, Jossa On Animoitu Gif, All in One Experience Consumption -projekti on Big Data Infographic, joka näyttää tietoja, kuten monimutkaisten ostoskeskusten kävijöiden tarkoitus, tyyppi ja vierailijoiden kulutus. Pääsisältö koostuu kolmesta Big Data -analyysistä johdetusta edustavasta oivalluksesta, ja ne on järjestetty ylhäältä alas tärkeysjärjestyksen mukaan. Grafiikat tehdään isometrisillä tekniikoilla ja ryhmitellään käyttämään kunkin kohteen edustavaa väriä.

Elokuvajuliste

Mosaic Portrait

Elokuvajuliste Taideelokuva "Mosaic Portrait" julkaistiin konseptijulisteena. Se kertoo pääasiassa seksuaalisen väkivallan tytöstä. Valkoisella on yleensä kuoleman metafori ja siveyden symboli. Tämä juliste päättää piilottaa "kuoleman" viestin tyttöjen hiljaisen ja lempeän tilan takana, jotta voidaan tuoda esiin voimakkaammat tunteet hiljaisuuden takana. Samanaikaisesti suunnittelija integroi taiteelliset elementit ja viitteelliset symbolit kuvaan, mikä aiheutti laajemman ajattelun ja elokuvateosten tutkinnan.

Kristallivaloveistos

Grain and Fire Portal

Kristallivaloveistos Puusta ja kvartsikristallista koostuva orgaaninen kevyt veistos käyttää kestävästi hankittua puuta vanhennetun teak-puun varastosta. Puu muotoillaan vuosikymmenien ajan auringon, tuulen ja sateen vaikutuksesta, sitten puu muotoillaan käsin, hiotaan, poltetaan ja viimeistellään astiaksi LED-valaistuksen pitämiseksi ja kvartsikiteiden käyttämiseksi luonnollisena hajottimena. Jokaisessa veistoksessa käytetään 100% luonnollisia muuttumattomia kvartsikiteitä, jotka ovat noin 280 miljoonaa vuotta vanhoja. Käytetään erilaisia puun viimeistelytekniikoita, mukaan lukien Shou Sugi Ban -menetelmä, jossa käytetään tulta säilyttämiseen ja kontrastivärien muodostamiseen.

Mobiilisovellus

DeafUP

Mobiilisovellus DeafUP korostaa koulutuksen ja ammatillisen kokemuksen merkitystä Itä-Euroopan kuurojen yhteisölle. Ne luovat ympäristön, jossa kuuloammattilaiset ja kuurojen opiskelijat voivat tavata ja tehdä yhteistyötä. Yhdessä työskenteleminen on luonnollinen tapa antaa kuuroille mahdollisuus ja motivoida heitä aktiivisemmaksi, nostaa kykyjään, oppia uusia taitoja, tehdä muutoksia.

Verkkosivusto

Tailor Made Fragrance

Verkkosivusto Räätälöidyt tuoksut syntyivät italialaisen yrityksen kokemuksesta, joka on erikoistunut hajusteiden, ihonhoito-, värikosmetiikka- ja kodin tuoksualan pääpakkausten kehittämiseen ja tuotantoon. Webgriffe: n rooli oli tukea asiakasliiketoimintastrategiaa suunnittelemalla bränditietoisuutta suosivan ratkaisun, ja uuden liiketoimintayksikön lanseeraus keskittyi antamaan käyttäjille mahdollisuuden luoda ainutlaatuinen ja täysin räätälöity hajuvesi, joka käynnistää askeleen laajassa teollisuuden kasvuprosessissa ja B2B-tarjonnan segmentointi.