Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lipasto

Labyrinth

Lipasto ArteNemuksen labyrintti on lipasto, jonka arkkitehtonista ulkonÀköÀ korostaa viilun mutkitteleva polku, joka muistuttaa kaupungin katuja. Laatikoiden huomattava kÀsitys ja mekanismi tÀydentÀvÀt sen aliarvioitua ÀÀriviivaa. Vaahteran ja mustan Ebony-viilun vastakkaiset vÀrit sekÀ korkealaatuinen kÀsityö korostavat Labyrintin ainutlaatuista ulkonÀköÀ.

Visuaalinen Taide

Scarlet Ibis

Visuaalinen Taide Projekti on sarja Scarlet Ibis ja sen luonnollisesta ympÀristöstÀ koostuvia digitaalimaalauksia, joissa korostetaan erityisesti vÀriÀ ja niiden elÀvÀÀ sÀvyÀ, joka kiristyy linnun kasvaessa. Teos kehittyy luonnollisessa ympÀristössÀ yhdistÀen todelliset ja kuvitteelliset elementit, jotka tarjoavat ainutlaatuisia piirteitÀ. Scarlet ibis on kotoisin EtelÀ-Amerikan lintu, joka elÀÀ Pohjois-Venezuelan rannikolla ja soilla, ja elinvoimainen punainen vÀri muodostaa katsojalle visuaalisen silmÀlasin. TÀmÀn suunnittelun tarkoituksena on tuoda esiin scarlet ibis -sarjan tyylikÀs lento ja trooppisen elÀimistön kirkkaat vÀrit.

Logo

Wanlin Art Museum

Logo Koska Wanlinin taidemuseo sijaitsi Wuhanin yliopiston kampuksella, luovuutemme piti heijastaa seuraavia piirteitÀ: Keskeinen kohtaamispaikka opiskelijoille, jotka kunnioittavat ja arvostavat taidetta, samalla kun ne edustavat tyypillisen taidegallerian nÀkökohtia. SitÀ piti myös kohdata "humanistisena". Kun korkeakouluopiskelijat seisovat elÀmÀnsÀ lÀhtöviivalla, tÀmÀ taidemuseo toimii avauslukemana opiskelijoiden taiteen arvostukselle ja taide seuraa heidÀn elÀmÀÀnsÀ.

Logo

Kaleido Mall

Logo Kaleido-ostoskeskus tarjoaa lukuisia viihdepaikkoja, mukaan lukien ostoskeskus, kĂ€velykatu ja esplanaatti. Suunnittelijat kĂ€yttivĂ€t tĂ€ssĂ€ suunnittelussa kaleidoskoopin kuvioita, joissa oli löysĂ€t, vĂ€rilliset esineet, kuten helmet tai kivi. Kaleidoskooppi on johdettu antiikin Kreikan ÎșαλÎșς (kaunis, kauneus) ja Î”áŒ¶ÎŽÎżÏ‚ (se, mikĂ€ on nĂ€hty). Erilaiset kuviot heijastavat siis erilaisia palveluja. Lomakkeet vaihtuvat jatkuvasti osoittaen, ettĂ€ ostoskeskus pyrkii yllĂ€ttĂ€mÀÀn ja kiehtomaan kĂ€vijöitĂ€.

Lipasto

Black Labyrinth

Lipasto ArteNemus -yrityksen Eckhard Begerin musta labyrintti on pystysuora lipasto, jossa 15 laatikkoa on inspiroitunut Aasian lÀÀketieteellisistÀ kaapista ja Bauhaus-tyylista. Sen tumma arkkitehtoninen ulkonÀkö annetaan elÀmÀÀn kirkkaiden arkkisÀteiden avulla, joissa on kolme polttopistettÀ, jotka heijastuvat rakenteen ympÀrille. Pystysuorien laatikoiden konsepti ja mekanismi pyörivillÀ lokeroillaan vÀlittÀvÀt kappaleelle sen kiehtovan ulkonÀön. Puurakenne on pÀÀllystetty mustalla vÀrjÀtyllÀ viilulla, kun taas teltta on tehty liekitetyssÀ vaahterassa. Viilu on öljytty satiinipinnan saavuttamiseksi.

Kaupunkien Veistokset

Santander World

Kaupunkien Veistokset Santander World on julkinen taidetapahtuma, joka koostuu ryhmÀstÀ veistoksia, jotka juhlivat taidetta ja ympÀröivÀt Santanderin kaupungin (Espanja) valmistautuessaan maailman purjehdusmestaruuskilpailuun Santander 2014. Veistokset ovat 4,2 metriÀ korkeita, valmistettu terÀslevystÀ ja jokainen niistÀ heistÀ ovat eri kuvataiteilijoiden tekemiÀ. Jokainen kappale edustaa kÀsitteellisesti kulttuurin yhtÀ viidestÀ maanosasta. Sen tarkoitus on edustaa rakkautta ja kulttuurien monimuotoisuuden kunnioittamista rauhan vÀlineenÀ eri taiteilijoiden silmissÀ ja osoittaa, ettÀ yhteiskunta suhtautuu monimuotoisuuteen avoimesti.