Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korealaisen Terveysruoan Pakkaus

Darin

Korealaisen Terveysruoan Pakkaus Darin on suunniteltu vapauttamaan nykyaikaiset ihmiset vastahakoisuudesta Korean perinteisiin terveysruokatuotteisiin väsymysyhteiskunnassa. Siinä on yksinkertainen, graafinen selkeys pakettien toimittamisessa nykyaikaisten ihmisten herkkyyteen, toisin kuin perinteisten korealaisten terveysruokakauppojen käyttämät muotoilemattomat kuvat . Kaikki mallit on tehty verenkiertoaiheista, ja ne tuovat esiin tavoitteen tarjota elinvoimaa ja terveyttä väsyneille 20- ja 30-vuotiaille.

3D-Animaatio

Alignment to Air

3D-Animaatio Luovan kirjain-animaation suhteen Jin aloitti aakkosella A. Ja konseptivaiheessa yritti nähdä voimakkaampia tunnelmia, jotka heijastavat hänen filosofiaansa, joka on melko aktiivinen, mutta samalla järjestävä. Matkan varrella hän tuli ristiriitaisiin sanoihin, jotka pysyivät perusteellisesti ajatuksensa puolesta jollakin tavalla, kuten linjaaminen ilmaan, mikä on tämän projektin otsikko. Tätä silmällä pitäen animaatiossa esitetään tarkempia ja herkempiä hetkiä ensimmäisestä sanasta. Toisaalta tämä päätyy melko joustavalle ja löysälle tunnelmalle viimeisen kirjaimen ilmoittamiseksi.

Web-Suunnittelu Ja Ux

Si Me Quiero

Web-Suunnittelu Ja Ux Sí, Me Quiero -sivusto on tila, joka auttaa olemaan itsensä. Hankkeen toteuttamiseksi oli tehtävä haastatteluja ja tutkittava naisiin liittyvää sosiaalista ja kulttuurista taustaa. hänen projektionsa yhteiskunnassa ja itsensä kanssa. Pääteltiin, että verkko olisi lisäys ja että se toteutettaisiin lähestymistavalla, joka auttaa rakastamaan itseään. Suunnittelussa se heijastuu yksinkertaisuudesta neutraaleilla sävyillä, joissa käytetään punaisia kontrasteja kiinnittääksesi huomiota asiakkaan julkaiseman kirjan brändin tiettyihin toimintoihin ja väreihin. Inspiraatio tuli konstruktivismista.

Viinimerkinnän Suunnittelu

314 pi

Viinimerkinnän Suunnittelu Viininmaistamisen kokeilu on loputon prosessi, joka johtaa uusiin polkuihin ja erilaisiin tuoksuihin. Ääretön pi-sekvenssi, irrationaalinen luku loputtomilla desimaaleilla, tietämättä viimeistä niistä, sai inspiraation näiden viinien nimille ilman sulfiitteja. Suunnittelun tavoitteena on tuoda 3,14 viinisarjan piirteet esiin valokeilassa sen sijaan, että piilottaisit niitä kuvien tai grafiikoiden joukkoon. Noudattaen minimalistista ja yksinkertaista lähestymistapaa, etiketti näyttää vain näiden luonnollisten viinien todelliset ominaisuudet, kuten ne voidaan havaita viininvalmistusvihkossa.

Kirja

ZhuZi Art

Kirja Nanjing Zhuzin taidemuseo julkaisee sarjan kirjapainoja perinteisen kiinalaisen kalligrafian ja maalauksen kerätyille teoksille. Perinteisellä kiinalaisella maalauksellaan ja kalligrafialla, jolla on pitkä historia ja tyylikäs tekniikka, ansaitaan erittäin taiteellinen ja käytännöllinen vetovoima. Kokoelmaa suunnitellessa abstrakteja muotoja, värejä ja viivoja käytettiin luomaan yhtenäinen aistillisuus ja korostamaan tyhjän tilan luonnoksessa. Vaivattomasti tapahtuu perinteisten maalaus- ja kalligrafiatyylien taiteilijoiden kanssa.

Valokuvaus

The Japanese Forest

Valokuvaus Japanilainen metsä otetaan japanilaisesta uskonnollisesta näkökulmasta. Yksi japanilaisista muinaisista uskonnoista on animismi. Animismi on usko siihen, että muilla kuin ihmisolentoilla, asetelmilla (mineraalit, esineet jne.) Ja näkymättömillä esineillä on myös tarkoitus. Valokuvaus on samanlainen kuin tämä. Masaru Eguchi ampuu jotain, joka saa tunteen aiheesta. Puut, ruoho ja mineraalit tuntevat elämäntahdon. Ja jopa esineet, kuten patojen, jotka ovat pysyneet luonnossa pitkään, tuntevat tahdon. Aivan kuten näet koskematonta luontoa, tulevaisuus näkee nykyiset maisemat.