Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kahvipakkaus

The Mood

Kahvipakkaus Suunnittelu esittelee viittÀ erilaista kÀsin piirrettyÀ, vintage-inspiroitua ja hieman realistista apinan kasvot, joista kukin edustaa erilaista kahvia eri alueelta. HeidÀn pÀÀllÀÀn tyylikÀs, klassinen hattu. HeidÀn lempeÀ ilmaisu herÀttÀÀ uteliaisuutta. NÀmÀ rappeuttavat apinat viittaavat laatuun, niiden ironinen hienostuneisuus vetoaa kahvinjuotajiin, jotka ovat kiinnostuneita monimutkaisista makuominaisuuksista. HeidÀn ilmaisunsa kuvaavat leikkisÀsti tunnelmaa, mutta viittaavat myös kahvin makuprofiiliin, mieto, vahva, hapan tai sileÀ. Suunnittelu on yksinkertainen, mutta hienovaraisesti fiksu, kahvi jokaiseen mielialaan.

Ihonhoitopakkaus

Bionyalux

Ihonhoitopakkaus Ihon palauttamiskÀytÀntö uusissa ihonhoitotuotteissa on yhdenmukainen bagassin kierrÀtyksen, ympÀristönsuojelun ja ekologisen kÀsitteen nollarasituksen kanssa. 30 vuorokauden ihonparannuskÀsittelyprosessin 60 pÀivÀn ruokaluokan rajoitetun sÀilytysajan tuoteominaisuuksista 30 ja 60 valitaan tuotteen visuaalisen tunnistuksen symboliksi ja kolme kÀyttövaihetta, 1,2, 3 integroitu visioon.

Riisipakkaus

Songhua River

Riisipakkaus Songhua River Rice on korkealaatuinen riisituote, joka kuuluu SOURCEAGE Food Group -ryhmÀÀn. Kun perinteinen kiinalainen festivaali - kevÀtjuhla lÀhestyy, ne suunnittelevat kauniisti pakatun riisituotteen kautta lahjoina kevÀtjuhla-lahjojen asiakkaille, joten kokonaissuunnittelun on katettava kevÀtjuhlan juhlava ilmapiiri korostaen perinteisiÀ kiinalaisia kulttuurielementtejÀ ja lupaava hyvÀ merkitys.

Veistoksen Asennus

Superegg

Veistoksen Asennus Superegg edustaa kertakÀyttöisten kahvikapselien nopeaa kertomista, mikÀ symboloi ihmisen mukavuutta ja sen vaikutusta ympÀristöön. Maapallon ylÀpuolella levattu, kuvioitu geometrinen superegg-muoto, kuten matemaatikko Gabriel Lame on dokumentoinut, on pistetty satunnaisesti hÀvitetyillÀ kahvikapseleilla, jotka on jÀrjestetty tÀydellisiksi viivoiksi. Viskeraalinen kokemus houkuttelee katsojaa kaikista kulmista ja etÀisyyksistÀ. Yli 3000 kapselia kerÀttiin sosiaalisen median ja paikallisen yhteisön toimintakehotuksen kautta. Superegg antaa katsojalle ymmÀrtÀÀ jÀtteet ja rohkaista uusia kierrÀtystapoja.

Gourmet-Ruokien Lahjasetti

Saintly Flavours

Gourmet-Ruokien Lahjasetti Saintly Flavours on gourmet-ruokalahjapaketti, joka on tarkoitettu huippuluokan kauppojen kuluttajille. Ruoan ja ruokailun trendin seurauksena trendin seurauksena projekti saa inspiraation katolisuuden Met Gala -muotiteemasta 2018. Jeremy Bonggu Kang yritti luoda huippuluokan myymÀlöiden kuluttajien huomion kiinnostavan ilmeen kÀyttÀmÀllÀ koristeellista ja perinteistÀ kuviointityyliÀ edustamaan rikkaita taiteen perinteitÀ ja korkealaatuista ruoanvalmistamista katolisen luostarissa.

Julkinen Taidetila

Dachuan Lane Art Installation

Julkinen Taidetila Jinjiang-joen lÀnsirannalla sijaitseva Chengdun Dachuan-kaista on historiallinen katu, joka yhdistÀÀ Chengdu East Gate City -mallin rauniot. Hankkeessa historiallinen Dachuan Lane -kaarikÀytÀvÀ rakennettiin vanhalla tavalla uudelle alkuperÀiselle kadulle, ja katutaiteen installaatio kertoi tÀmÀn kadun tarinan. Taideinstallaation puuttuminen on erÀÀnlainen media tarinoiden jatkamiselle ja vÀlittÀmiselle. Se ei vain toista purettujen historiallisten kadujen ja kaistojen jÀlkiÀ, vaan tarjoaa myös erÀÀnlaisen kaupunkimuistin lÀmpötilan uusille kaduille ja kaistoille.