Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Mainoskampanja

Feira do Alvarinho

Mainoskampanja Feira do Alvarinho on vuosittainen viinijuhla, joka pidetään Moncaossa, Portugalissa. Tapahtuman kommunikoimiseksi se luotiin muinainen ja kuvitteellinen valtakunta. Alvarinhon kuningaskunta, jolla on oma nimi ja sivilisaatio, nimeltään siten, että Moncao tunnetaan Alvarinho-viinin kehänä, sai inspiraation Moncaon todellisesta historiasta, paikoista, ikonisista ihmisistä ja legendoista. Projektin suurin haaste oli tuoda alueen todellinen tarina hahmosuunnitteluun.

Visuaalisen Identiteetin Suunnittelu

ODTU Sanat 20

Visuaalisen Identiteetin Suunnittelu Lähi-idän teknillisen yliopiston vuosittain järjestämän taidemuseon ODTU Sanat 20. vuosipäivänä pyydettiin rakentamaan visuaalinen kieli, joka korostaisi festivaalin seuraavaa 20 vuotta. Kuten pyydettiin, festivaalin 20. vuotta korostettiin lähestymällä sitä kuin paljastettua peitettyä teosta. Samojen värillisten kerrosten varjot, jotka muodostavat numerot 2 ja 0, loivat 3D-illuusion. Tämä illuusio antaa helpotuksen tunteen ja numerot näyttävät sulavan taustalle. Kirkas värivalinta luo hienovaraisen kontrastin aaltoilevan 20 rauhallisuuteen.

Viski Malbec Puu

La Orden del Libertador

Viski Malbec Puu Yritettäessä yhdistää erillisiä elementtejä, jotka viittaavat tuotteen nimeen, muotoilu vahvistaa ehdotetun sanoman. Se välittää jännittävän ja kiehtovan kuvan. Kuva siivet siivittävästä ilmeisestä kondorista kuvaa symmetrisen ja viitteellisen mitalin kanssa konjugoidun vapauden tunteen, joka lisätään taustakuvalle kuvitteellisella maisemalla, joka tuo runoutta suunnitteluun, muodostaen ihanteellisen yhdistelmän halutun viestin välittämiseksi. Rapea väripaletti antaa sille ainutlaatuisia piirteitä, ja typografinen käyttö jää perinteiselle ja historialliselle tuotteelle.

Kannabiksen Infusoidut Pillerit

Secret Tarts

Kannabiksen Infusoidut Pillerit Secret Tarps -pakkaukset on valmistettu ns. Modernisoidussa retro / vintage-tyylillä, jossa tunnetaan vanhan koulun muistiinpanoja, joten mestari-apteekkarin kosketusnäkyminen pitää asiakkaan ensi silmäyksestä ja myöhemmin samalla kun yksityiskohtainen tarkkailu tärkeimmistä suunnitteluselementeistä koodataan kokonaisvaltainen rakenne, joka siirtää tärkeimmän markkinointipisteen: tämän tuotteen on kehittänyt apteekkarien ammattilaisyritys ja se sisältää käsintehtyjä apteekkarien salaisia reseptejä.

Mobiilisovellus

Akbank Mobile

Mobiilisovellus Akbank Mobile -sovelluksen uusi muotoilu tarjoaa uuden näkökulman sosiaaliseen, älykkääseen, tulevaisuudenkestävään ja palkitsevaan pankkikokemukseen. Pääsivun mukautetun alueen suunnittelun avulla käyttäjät voivat katsella älykkäitä oivalluksia helpottaakseen taloudellista elämäänsä. Lisäksi tällä uudella suunnittelutavalla perinteiset pankkitapahtumat puhuvat käyttäjän kieltä yhteyspistekuvien visuaalien, yksinkertaistettujen toimintavirtojen ja käsitteiden avulla.

Julkinen Veistos

Bubble Forest

Julkinen Veistos Bubble Forest on julkinen veistos, joka on valmistettu haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä. Se on valaistu ohjelmoitavilla RGB-LED-lampuilla, joiden avulla veistos voi käydä läpi vaikuttavan metamorfoosin auringon laskiessa. Se luotiin heijastuksena kasvien kyvystä tuottaa happea. Otsikkometsä koostuu 18 teräsvarresta / rungosta, jotka päättyvät kruunuihin pallomaisten rakenteiden muodossa, jotka edustavat yhtä ilmakuplia. Kuplametsä viittaa sekä maanjäristöön että järvien, merien ja valtameren pohjasta tunnettuun kasvistoon