Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Teeman Asennus

Dancing Cubes

Teeman Asennus Tämä muotoilu on vuorovaikutuksessa näytettävän aiheen kanssa moduuleittain. Tämä telineteline on suunniteltu itse laajennetulla mekanismilla yhdistämään kuusi tai useampia kuutioita ylös skaalatuksi yksiköksi kolmeen kohtisuoraan suuntaan. Vapaassa muodossa olevat lovet tekevät yhteydestä samanlaisen kuin lomitetut tanssivat ihmiset. Pienten reikien sijoitus luo kohteen mukautumisrakenteen lineaarisilla osilla.

Yritysidentiteetti

film festival

Yritysidentiteetti "Cinema, ahoy" oli iskulause Kuuban eurooppalaisen elokuvafestivaalin toiselle painokselle. Se on osa suunnittelukonseptia, joka keskittyy matkoihin kulttuurien yhdistämiseen. Suunnittelu herättää Euroopasta Havantaan matkustavan risteilyaluksen matkan, joka on täynnä elokuvia. Festivaalin kutsujen ja lippujen suunnittelu on inspiroinut passeja ja matkustuskortteja, joita matkustajat käyttävät nykyään ympäri maailmaa. Elokuvien läpi kulkemisen ajatus kannustaa yleisöä olemaan vastaanottavainen ja utelias kulttuurivaihtoon.

Välipalat

Have Fun Duck Gift Box

Välipalat "Pidä hauskaa ankkaa" -laatikko on erityinen lahjapakkaus nuorille. Pikselityylisten lelujen, pelien ja elokuvien innoittamana malli kuvaa nuorten "ruokakaupunkia" mielenkiintoisin ja yksityiskohtaisin kuvin. IP-kuva integroidaan kaupungin kaduille ja nuoret rakastavat urheilua, musiikkia, hip-hopia ja muita viihdetoimintoja. Koe hauskoja urheilupelejä samalla kun nautit ruokaa, ilmaise nuori, hauska ja onnellinen elämäntapa.

Ruokapakkaus

Kuniichi

Ruokapakkaus Perinteistä japanilaista säilöttyä ruokaa Tsukudani ei tunneta maailmassa. Soijakastikepohjainen haudutettu ruokalaji, joka yhdistää erilaisia äyriäisiä ja maa-aineksia. Uusi paketti sisältää yhdeksän etikettiä, jotka on suunniteltu nykyaikaistamaan japanilaisia perinteisiä malleja ja ilmaisemaan ainesosien ominaisuuksia. Uuden tuotemerkin logo on suunniteltu jatkamaan tätä perinnettä seuraavan 100 vuoden ajan.

Hunaja

Ecological Journey Gift Box

Hunaja Hunaja-lahjapakkauksen suunnittelu on inspiroinut Shennongjian "ekologista matkaa", jossa on runsaasti villit kasvit ja hyvä luonnollinen ekologinen ympäristö. Paikallisen ekologisen ympäristön suojeleminen on suunnittelun luova teema. Suunnittelussa on käytetty perinteistä kiinalaista paperinleikkausta ja varjonukketaiteen esittämistä paikallisesta luonnon ekologiasta ja viidestä harvinaisesta ja uhanalaisesta ensimmäisen luokan suojatusta eläimestä. Pakkausmateriaalissa käytetään karkeaa ruohoa ja puupaperia, mikä edustaa luonnon ja ympäristönsuojelun käsitettä. Ulompaa laatikkoa voidaan käyttää hienona säilytyslaatikkona uudelleenkäyttöön.

Infografia, Jossa On Animoitu Gif,

All In One Experience Consumption

Infografia, Jossa On Animoitu Gif, All in One Experience Consumption -projekti on Big Data Infographic, joka näyttää tietoja, kuten monimutkaisten ostoskeskusten kävijöiden tarkoitus, tyyppi ja vierailijoiden kulutus. Pääsisältö koostuu kolmesta Big Data -analyysistä johdetusta edustavasta oivalluksesta, ja ne on järjestetty ylhäältä alas tärkeysjärjestyksen mukaan. Grafiikat tehdään isometrisillä tekniikoilla ja ryhmitellään käyttämään kunkin kohteen edustavaa väriä.