Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Olutmerkintä

Carnetel

Olutmerkintä Art Nouveau -tyylinen olutetiketti. Oluen etiketti sisältää myös monia yksityiskohtia panimoprosessista. Suunnittelu sopii myös kahteen eri pulloon. Tämä voidaan tehdä yksinkertaisesti tulostamalla kuvio 100-prosenttiseen näyttöön ja 70-prosenttiseen kokoon. Etiketti on liitetty tietokantaan, mikä varmistaa, että jokainen pullo saa yksilöllisen täyttönumeron.

Brändi-Identiteetti

BlackDrop

Brändi-Identiteetti Tämä on henkilökohtainen brändistrategia ja identiteettiprojekti. BlackDrop on kauppaketju ja tuotemerkki, joka myy ja jakaa kahvia. BlackDrop on henkilökohtainen projekti, joka alun perin kehitettiin asettamaan äänen ja luovan suunnan henkilökohtaiseen freelance-luovaan liiketoimintaan. Tämä tuotemerkkiidentiteetti on luotu tarkoittamaan Aleksin asettamista luotettavaksi tuotemerkkikonsultiksi startup-yhteisössä. BlackDrop tarkoittaa liukasa, nykyaikaista, läpinäkyvää startup-brändiä, jonka tavoitteena on tulla ajatonta, tunnistettavissa, alan johtavaksi brändiksi.

Valokuvasarja

U15

Valokuvasarja Taiteilijoiden projekti hyödyntää U15-rakennuksen piirteitä luodakseen yhteyden kollektiiviseen mielikuvitukseen sisältyviin luonnon elementteihin. Hyödyntämällä rakennuksen rakennetta ja sen osia, sen väreinä ja muotoina, he yrittävät herättää tarkempia paikkoja, kuten Kiinan kivimetsää, Amerikan paholaisen tornia, yleisinä luonnonkuvakkeina, kuten vesiputouksia, jokia ja kivisiä rinteitä. Jotta jokaisessa kuvassa olisi erilainen tulkinta, taiteilijat tutkivat rakennusta minimalistisen lähestymistavan avulla, käyttämällä erilaisia kulmia ja näkökulmia.

Verkkosivusto

Travel

Verkkosivusto Suunnittelussa käytettiin minimalistista tyyliä, jotta käyttökokemusta ei kuormitettaisi tarpeettomalla tiedolla. Minimalistisen tyylin käyttäminen matkailualalla on myös erittäin vaikeaa, koska käyttäjän on saatava täydelliset tiedot matkoistaan yksinkertaisen ja selkeän suunnittelun rinnalla, eikä tätä ole helppo yhdistää.

Tuotemerkki Ja Pakkaus

Leman Jewelry

Tuotemerkki Ja Pakkaus Visuaalinen ratkaisu Leman Jewelryin uuteen identiteettiin oli kokonaan uusi järjestelmä paljastamaan ylellisyys, hieno, mutta hienostunut ja minimaalinen tunne. Uusi logo, joka on inspiroitunut Leman-työprosessista, heidän haute couture -suunnittelupalvelustaan, muotoilemalla kaikki tähti- tai kipinösymbolia ympäröivät timanttimuodot, luomalla hienostunut symboli ja toistamalla myös timanttien loistava vaikutus. Seurannan jälkeen kaikki vakuusmateriaalit valmistettiin korkealaatuisilla yksityiskohdilla korostamaan ja rikastuttamaan kaikkien uusien merkkien visuaalisten elementtien ylellisyyttä.

Musiikkisuosituspalvelu

Musiac

Musiikkisuosituspalvelu Musiac on musiikillinen suositusmoottori, käytä proaktiivista osallistumista etsimään käyttäjille tarkkaa vaihtoehtoa. Sen tavoitteena on ehdottaa vaihtoehtoisia rajapintoja algoritmien autokraation haastamiseksi. Tietosuodatuksesta on tullut väistämätön hakutapa. Se kuitenkin luo kaikukammion tehosteita ja rajoittaa käyttäjiä mukavuusalueellaan seuraamalla tiukasti heidän mieltymyksiään. Käyttäjät muuttuvat passiivisiksi ja lakkaavat kyselemästä koneen tarjoamia vaihtoehtoja. Ajan kuluminen vaihtoehtojen tarkasteluun saattaa lisätä valtavia biokustannuksia, mutta juuri työ luo merkityksellisen kokemuksen.