Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Palvelutoimisto

Miyajima Insurance

Palvelutoimisto Projektin idea on "yhdistÀÀ toimisto kaupunkiin" hyödyntÀmÀllÀ ympÀristöÀ. Sivusto sijaitsee paikassa, jossa tehdÀÀn yleiskatsaus kaupunkiin. Sen saavuttamiseksi valitaan tunnelinmuotoinen tila, joka kulkee sisÀÀnkÀynnin portista toimistotilan loppuun. Kattopuun viiva ja musta rako, johon on asennettu valot ja ilmastointilaitteet, korostavat suuntaa kaupunkiin.

Verhoillut Akustiset Paneelit

University of Melbourne - Arts West

Verhoillut Akustiset Paneelit MeidÀn tehtÀvÀmme oli toimittaa ja asentaa lukuisia kankaalla kiedottuja akustisia paneeleja, joiden koko oli, kulma ja muoto. AlkuperÀisissÀ prototyypeissÀ tapahtui muutoksia sekÀ suunnittelussa ettÀ fyysisissÀ keinoissa asentaa ja ripustaa nÀmÀ paneelit portaiden seinistÀ, katosta ja alapinnasta. Juuri tÀssÀ vaiheessa tajusimme, ettÀ nykyiset omat kattopaneelien ripustusjÀrjestelmÀt eivÀt olleet riittÀviÀ tarpeidemme suhteen, ja suunnittelimme oman.

Ravintola

Yuyuyu

Ravintola NÀitÀ nykyajan sekoitettuja muotoiluja on melko paljon markkinoilla tÀÀllÀ Kiinassa tÀnÀÀn, ja ne perustuvat yleensÀ perinteisiin malleihin, mutta joissa on joko nykyaikaisia materiaaleja tai uusia ilmaisuja. Yuyuyu on kiinalainen ravintola, suunnittelija on luonut uuden tavan ilmaista itÀmaista muotoilua, uuden asennuksen, joka koostuu linjoista ja pisteistÀ, jotka ulottuvat oven sisÀpuolelta ravintolan sisÀpuolelle. Aikojen muuttuessa myös ihmisten esteettinen arvostus muuttuu. Nykyajan itÀmaiseen muotoiluun innovaatio on erittÀin vÀlttÀmÀtöntÀ.

Ravintola

Yucoo

Ravintola Estetiikan asteittaisen kypsyyden ja ihmisen esteettisten muutosten myötÀ modernista tyyliÀ, joka korostaa itseÀ ja yksilöllisyyttÀ, on tullut suunnittelun tÀrkeitÀ elementtejÀ. TÀmÀ tapaus on ravintola, suunnittelija haluaa luoda nuorekkaan avaruuskokemuksen kuluttajille. Vaaleansiniset, harmaat ja vihreÀt kasvit luovat alueelle luonnollisen mukavuuden ja rentouttavuuden. KÀsin kudotun rottian ja metallin valmistama kattokruunu selittÀÀ ihmisen ja luonnon vÀlisen törmÀyksen ja osoittaa koko ravintolan elinvoimaa.

MyymÀlÀ

Formal Wear

MyymÀlÀ Miesten vaatekaupat tarjoavat usein neutraaleja sisustustuotteita, jotka vaikuttavat negatiivisesti kÀvijöiden mielialaan ja vÀhentÀvÀt siten myyntiprosenttia. Jotta ihmiset houkutettaisiin paitsi kÀymÀÀn kaupassa, vaan myös ostamaan siellÀ esiteltyjÀ tuotteita, tilan tulee inspiroida ja antaa hyvÀÀ hurraa. Siksi tÀmÀn kaupan suunnittelussa on kÀytetty ompelukÀsittelyn inspiroimia erityispiirteitÀ ja erilaisia yksityiskohtia, jotka herÀttÀvÀt huomion ja levittÀvÀt hyvÀÀ tunnelmaa. Kahdeksi vyöhykkeeksi jaettu avoimen tilan ulkoasu on suunniteltu myös asiakkaiden vapaudelle ostoksilla.

Asunto

Shkrub

Asunto Shkrub-talo nÀytti rakkaudesta ja rakkaudesta - rakastava pari, jolla oli kolme lasta. Talon DNA sisÀltÀÀ rakenteelliset esteettiset periaatteet, jotka löytÀvÀt inspiraatiota Ukrainan historiasta ja kulttuurista japanilaisen viisauden innoittamana. Maaelementti materiaalina antaa itsensÀ tuntea kodin rakenteellisissa piirteissÀ, kuten alkuperÀisessÀ olkikattoisessa katossa ja kauniissa ja tiheissÀ kuvioiduissa saviseinissÀ. Ajatus maksamisesta kunnianosoitukseksi perustamispaikkana voidaan havaita koko kodissa kuin herkkÀ ohjauslanka.