Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Cifi Munkki Päiväkoti

CIFI Donut

Cifi Munkki Päiväkoti CIFI Donut -koulu on kiinni asuinyhteisössä. Luodakseen esiopetuksen toimintapaikan, jossa yhdistyvät käytännöllisyys ja kauneus, se yrittää yhdistää myyntitilan koulutustilaan. Kolmiulotteisia tiloja yhdistävän rengasrakenteen kautta rakennus ja maisema ovat harmonisesti integroituneet, muodostaen toimintapaikan, joka on täynnä hauskaa ja kasvatuksellista merkitystä.

Ravintola

Thankusir Neverland

Ravintola Koko projektin pinta-ala on melko suuri, sähkön ja veden muutoksesta sekä keskusilmastoinnista, kuten myös muista keittiölaitteista ja -laitteista aiheutuvat kustannukset ovat korkeat, joten sisätilojen sisustamiseen käytettävissä oleva budjetti on melko rajallinen, joten suunnittelijat ottavat ” itse rakennuksen luonnonkauneus ", mikä tuottaa suuren yllätyksen. Kattoa on muokattu asentamalla erikokoiset taivaanvalot päälle. Päivän aikana aurinko paistaa taivaanvalojen läpi, luo luontoa ja yhdenmukaistettua valotehosta.

Japanilainen Ravintola Ja Baari

Dongshang

Japanilainen Ravintola Ja Baari Dongshang on japanilainen ravintola ja baari, joka sijaitsee Pekingissä ja koostuu bambusta eri muodoissa ja koossa. Projektin visiona oli luoda ainutlaatuinen ruokasaliympäristö yhdistämällä japanilainen estetiikka kiinalaisen kulttuurin elementteihin. Kahden maan perinteinen materiaali, jolla on vahvat yhteydet taiteisiin ja käsityöihin, peittää seinät ja katot intiimin ilmapiirin luomiseksi. Luonnollinen ja kestävä materiaali symboloi kaupunkien vastaista filosofiaa kiinalaisessa klassisessa tarinassa, Bamboo Grove's Seven Sages of the Seven Sages -sarjassa.

Talo

Zen Mood

Talo Zen Mood on käsitteellinen projekti, joka keskittyy kolmeen avaintekijään: minimalismi, mukautuvuus ja estetiikka. Yksittäiset segmentit kiinnitetään luomalla erilaisia muotoja ja käyttötarkoituksia: koteja, toimistoja tai näyttelytiloja voidaan luoda käyttämällä kahta muotoa. Jokainen moduuli on suunniteltu 3,20 x 6,00 m: llä, joka on järjestetty 19 m²: iin 01 tai 02 kerroksen sisällä. Kuljetus tapahtuu pääasiassa kuorma-autoilla, myös se voidaan toimittaa ja asentaa vain yhdessä päivässä. Se on ainutlaatuinen, nykyaikainen muotoilu, joka luo yksinkertaisia, eläviä ja luovia tiloja, jotka on mahdollista puhtaalla ja teollistuneella rakentavalla menetelmällä.

Talo

Dezanove

Talo Arkkitehdin inspiraatio tuli ”bateiden” regeneroidusta eukalyptuspuusta. Nämä ovat suiston simpukoiden tuotantoalustat ja muodostavat erittäin tärkeän paikallisen teollisuuden Espanjassa, Ria da Arousa -alueella. Eukalyptuspuuta käytetään näissä alustoissa, ja alueella on tämän puun jatkeita. Puun ikää ei ole piilotettu, ja puun erilaisia ulko- ja sisäpintoja käytetään luomaan erilaisia tuntemuksia. Talo yrittää lainata ympäristön perinteitä ja paljastaa ne suunnittelussa ja yksityiskohdissa kertovan tarinan kautta.

Ravintola

Xin Ming Yuen

Ravintola Sisäänkäynti on ristiriitaisten materiaalien, rakenteiden ja värien paraati. Vastaanottoalue on rauhallisen mukavuuden tila. Hyödylliset kuviot kohtaavat leikkisät koristeet. Takana on dynaaminen baarialue lepoympäristössä. Perinteinen kiinalainen merkki Hui-malli led-valot lisäävät tunnetta futurismista. Ruokailutila on herkästi koristeltu katettu luostari. Se on koristeltu kukka-, carb-kalakuvilla, kohokuvioituilla lasimaalauksilla ja muinaisilla rohdosvalmistaja Bai Zi -kaappeilla. Se on visuaalinen matka ajan läpi ja muodin kulttuurijäännökset.