Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Myyntikeskus

Feiliyundi

Myyntikeskus Hyvä suunnittelutyö herättää ihmisten tunteita. Suunnittelija hyppää perinteisestä tyylimuistista ja antaa uuden kokemuksen upeaan ja futuristiseen avaruusrakenteeseen. Syventävä ympäristöelämäntalous rakennetaan taiteellisten installaatioiden huolellisella sijoittamisella, tilan selkeällä liikkeellä ja materiaalien ja värien päällystämällä koristeellisella pinnalla. Siellä oleminen ei ole vain paluu luontoon, vaan myös hyödyllinen matka.

Myyntikeskus

HuiSheng Lanhai

Myyntikeskus Päättäkää kohtaussuunnittelun valtameren teeman kanssa avaruus sielu siten, että pikselin neliö on visuaalisen viestinnän elementti, anna lasten pelin tutkia oppimisen ja kasvun löytämistä tulla tapauksen ytimeksi, vapaa tilan paikannus esittelee fantasian vaikutus koulutuksen hauskaa. Muodosta, mittakaavasta, värimaailmasta, rakenteesta psykologiseen aistikokemukseen asti avaruuskäsitys jatkuu ja rikastuu, kun kaikki elementit ovat integroituneet ja törmäävät.

Myyntikeskus

Ad Jinli

Myyntikeskus Hankkeella on kunnostettu kaupunkitontin vanhoja rakennuksia ja annettu rakennuksille uusi toiminnallinen tehtävä vastaamaan uusia toiminnallisia vaatimuksia. Suunnittelijat yrittävät saada ihmiset hyväksymään modernin tyylin nelitasoisessa kaupungissa rakennusten julkisivumuutoksista sisätilojen suunnitteluun projektin toteutuksen eheyden varmistamiseksi.

Toimisto

Phuket VIP Mercury

Toimisto Perustuen avoimuuden ja brändin perusteellisen tutkimuksen teemaan, tutkinut mallia ja luonut visuaalisen integroinnin visuaalisen laajennettavuuden ja bränditutkimuksen kanssa planeetan kanssa tärkeimpänä luovana elementtinä. Suunnitelma ratkaisi seuraavat kolme ongelmaa uusilla visuaalisilla ajatuksilla: Avaruuden avoimuuden ja toimintojen tasapaino; Avaruuden funktionaalisten alueiden jakautuminen ja yhdistäminen; Perustilatyylin säännöllisyys ja muutos.

Näyttely

LuYu

Näyttely Taide vaikuttaa elämään ja elämä tuo syvän pohdinnan ja tulkinnan taiteesta. Taiden ja elämän välinen etäisyys voi olla päivittäisessä työmatkalla. Jos syöt jokaista ateriaa huolellisesti, voit muuttaa elämäsi taiteeksi. Suunnittelijan luominen on myös taidetta, joka tuotetaan omilla ajatuksillaan. Tekniikat ovat työkaluja ja lausekkeet ovat tuloksia. Vain ajatuksilla on todella hyviä töitä.

Asuinrakennuksen Aula Ja Aula

Light Music

Asuinrakennuksen Aula Ja Aula New Yorkin A + A-studion, Armand Graham ja Aaron Yassin, New Yorkin asuinalueen aula- ja aulahuoneiden suunnittelusta, halusivat yhdistää tilan Adams Morganin dynaamiseen naapurustoon Washington DC: ssä, jossa yöelämä ja musiikkielämä, jazzista go-go punk rockiin ja elektroniikka ovat aina olleet keskeisiä. Tämä on heidän luovaa inspiraatiota; lopputuloksena on ainutlaatuinen tila, jossa yhdistyvät huipputekniset digitaaliset valmistusmenetelmät perinteisiin käsityötekniikoihin, jolloin luodaan kiehtova maailma, jolla on oma pulssi ja rytmi, joka kunnioittaa DC: n eloisaa alkuperäistä musiikkia.