Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asunto

Shkrub

Asunto Shkrub-talo näytti rakkaudesta ja rakkaudesta - rakastava pari, jolla oli kolme lasta. Talon DNA sisältää rakenteelliset esteettiset periaatteet, jotka löytävät inspiraatiota Ukrainan historiasta ja kulttuurista japanilaisen viisauden innoittamana. Maaelementti materiaalina antaa itsensä tuntea kodin rakenteellisissa piirteissä, kuten alkuperäisessä olkikattoisessa katossa ja kauniissa ja tiheissä kuvioiduissa saviseinissä. Ajatus maksamisesta kunnianosoitukseksi perustamispaikkana voidaan havaita koko kodissa kuin herkkä ohjauslanka.

Uima-Altaat

Termalija Family Wellness

Uima-Altaat Termalija Family Wellness on uusin projektisarjasta, jonka Enota on rakentanut Terme Olimiaan viimeisen viidentoista vuoden aikana ja saa päätökseen kylpyläkompleksin täydellisen muutoksen. Etäisyydestä katsottuna tetraedristen tilavuuksien uuden klusteroidun rakenteen muoto, väri ja laajuus ovat jatkoa ympäröiville maaseudun rakennuksille, joka ulottuu visuaalisesti kompleksin sydämeen. Uusi katto toimii suurena kesävarjostimena, eikä se vie mitään arvokasta ulkotilaa.

Sisustus

Eataly

Sisustus Eataly Toronto on räätälöity kasvavan kaupungin vivahteisiin ja se on suunniteltu lisäämään ja lisäämään sosiaalista vaihtoa suuren italialaisen ruuan yleisen katalysaattorin kautta. On vain sopivaa, että perinteinen ja kestävä passeggiata on Eataly Toronton suunnittelun taustalla. Tämän ajattoman rituaalin mukaan italialaiset juoksevat joka ilta pääkadulle ja piazzaan kävelemään ja seurustella sekä pysähtyä joskus baareihin ja kauppoihin matkan varrella. Tämä kokemussarja vaatii uuden, intiimin katuasteikon Bloorissa ja Bayssä.

Kappeli

Coast Whale

Kappeli Valaan bionisesta muodosta tuli tämän kappelin kieli. Iskun rannikolle juurtunut valas. Henkilö voi päästä vartaloonsa alhaisen kalankorvan kautta ja kokea näkökulman valaalta, joka katsoo merelle, missä ihmisten on helpompi pohtia ympäristön pilaantumisen laiminlyöntiä. Tukirakenne putoaa rannalle, jotta luonnon ympäristölle aiheutuisi mahdollisimman vähän vahinkoa. Luonnolliset ja ympäristöystävälliset materiaalit tekevät tästä projektista turistikohteen, joka vaatii ympäristönsuojelua.

Kevyt Portaali Tuleva Rautatiekaupunki

Light Portal

Kevyt Portaali Tuleva Rautatiekaupunki Kevyt portaali on Yibin Highspeed Rail Cityn yleissuunnitelma. Elämäntapojen uudistaminen suosittelee kaiken ikäistä ympäri vuoden. Yibin Greenland Center -keskuksessa, joka on toiminut kesäkuusta 2019 lähtien, sijaitsee 160 metrin korkeat sekoitetut kaksoistornit, jotka yhdistävät arkkitehtuurin ja luonnon 1 km pitkälle maisemabulevardille. Yibinillä on ollut yli 4000 vuoden historia, ja se on kertynyt viisaudelle ja kulttuurille aivan kuten joen sedimentti merkitsi Yibinin kehitystä. Twin-tornit ovat kevyt portaali opastamaan vierailijoita sekä maamerkki asukkaiden kokoonpanoon.

Hammasklinikka

Clinique ii

Hammasklinikka Clinique ii on yksityinen oikomishoidon klinikka mielipidejohtajalle ja valaisimelle, joka soveltaa ja tutkii alansa edistyneimpiä tekniikoita ja materiaaleja. Arkkitehdit kuvasivat implanttikonseptin, joka perustuu oikomishoidolliseen tyypilliseen tarkkuuden lääketieteellisten laitteiden käyttöön suunnitteluperiaatteena koko tilassa. Sisäseinien pinnat ja huonekalut sulautuvat saumattomasti valkoiseen kuoreen, jossa on roiske keltaista koriania, jossa huipputekninen lääketieteellinen tekniikka istutetaan.