Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sosiaalisen Median Digitaaliset Reseptit

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Sosiaalisen Median Digitaaliset Reseptit Unilever Food Solutions kehotti asukaskokin Heidi Heckmannin (alueellinen asiakaskokki, Kapkaupunki) luomaan 11 ainutlaatuista maustesekoitusreseptia Robertsons-maustevalikoiman avulla. Osana ”Matkaamme, löytösi” -kampanjaa, tarkoituksena oli luoda ainutlaatuisia kuvia ja malleja näiden aineosien avulla hauskaan Facebook-kampanjaan. Joka viikko Chef Heidin ainutlaatuiset Spice-sekoitukset postitettiin mediarikkaina Facebook-kangasjulkaisuina. Jokainen näistä resepteistä on myös ladattavissa iPadille UFS.com-sivustolta.

Projektin nimi : DIY Spice Blends by Chef Heidi, Suunnittelijoiden nimi : Lize-Marie Swan, Asiakkaan nimi : Unilever Food Solutions.

DIY Spice Blends by Chef Heidi Sosiaalisen Median Digitaaliset Reseptit

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.