Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kuulakärkikynä

Possibilities

Kuulakärkikynä Mikään ei estä ideoiden paperille saattamisen kosketuksellista yhteyttä. Sen pitäisi olla asia, josta voit ylpeä. Perinteitä kunnioittaen "If" -mahdollisuuksien kuulakärkikynä lainaa elementtejä kynästä ja täytekynästä yhteyden muodostamiseksi kirjoitusriemuun, kun taas tavallinen G2-kuulakärkikynä tuo modernin kirjoituksen mukavuuden ja monipuolisuuden. . Sen suunnittelussa keskitytään sisäänvedettävän kuivumisenestokorkin saumattomaan yhdistämiseen, puristuskahvan aktivointiin, napsauttamalla sopivaan täyttökorvaukseen ja kaksivaiheiseen taskutaskeen, jotta tyyli, käytännöllisyys ja ilo kestäisivät eliniän.

Projektin nimi : Possibilities, Suunnittelijoiden nimi : Dave Colliver, Asiakkaan nimi : If.

Possibilities Kuulakärkikynä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.