Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kuulakärkikynä

Possibilities

Kuulakärkikynä Mikään ei estä ideoiden paperille saattamisen kosketuksellista yhteyttä. Sen pitäisi olla asia, josta voit ylpeä. Perinteitä kunnioittaen "If" -mahdollisuuksien kuulakärkikynä lainaa elementtejä kynästä ja täytekynästä yhteyden muodostamiseksi kirjoitusriemuun, kun taas tavallinen G2-kuulakärkikynä tuo modernin kirjoituksen mukavuuden ja monipuolisuuden. . Sen suunnittelussa keskitytään sisäänvedettävän kuivumisenestokorkin saumattomaan yhdistämiseen, puristuskahvan aktivointiin, napsauttamalla sopivaan täyttökorvaukseen ja kaksivaiheiseen taskutaskeen, jotta tyyli, käytännöllisyys ja ilo kestäisivät eliniän.

Projektin nimi : Possibilities, Suunnittelijoiden nimi : Dave Colliver, Asiakkaan nimi : If.

Possibilities Kuulakärkikynä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.