Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kotipuutarha

Oasis

Kotipuutarha Puutarha ympäröi historiallista huvilaa kaupungin keskustassa. Pitkä ja kapea tontti, korkeuserot 7m. Alue jaettiin 3 tasoon. Alhaisessa puutarhassa yhdistyvät konservatorin ja modernin puutarhan vaatimukset. Toinen taso: Kahden huvimajan virkistyspuutarha - maanalaisen uima-altaan ja autotallin katolla. Kolmas taso: Woodland lasten puutarha. Hankkeen tavoitteena oli ohjata huomio kaupungin melusta ja luonnosta kohti kääntymistä. Siksi puutarhassa on mielenkiintoisia veden ominaisuuksia, kuten vesiportaat ja vesiseinä.

Projektin nimi : Oasis, Suunnittelijoiden nimi : Agnieszka Hubeny-Zukowska, Asiakkaan nimi : Agnieszka Hubeny-Zukowska Pracownia Sztuki Ogrodowej.

Oasis Kotipuutarha

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.