Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kotipuutarha

Oasis

Kotipuutarha Puutarha ympäröi historiallista huvilaa kaupungin keskustassa. Pitkä ja kapea tontti, korkeuserot 7m. Alue jaettiin 3 tasoon. Alhaisessa puutarhassa yhdistyvät konservatorin ja modernin puutarhan vaatimukset. Toinen taso: Kahden huvimajan virkistyspuutarha - maanalaisen uima-altaan ja autotallin katolla. Kolmas taso: Woodland lasten puutarha. Hankkeen tavoitteena oli ohjata huomio kaupungin melusta ja luonnosta kohti kääntymistä. Siksi puutarhassa on mielenkiintoisia veden ominaisuuksia, kuten vesiportaat ja vesiseinä.

Projektin nimi : Oasis, Suunnittelijoiden nimi : Agnieszka Hubeny-Zukowska, Asiakkaan nimi : Agnieszka Hubeny-Zukowska Pracownia Sztuki Ogrodowej.

Oasis Kotipuutarha

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.