Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Vesi- Ja Väkevät Lasit

Primeval Expressions

Vesi- Ja Väkevät Lasit Munanmuotoiset kristallilasit, viisto leikkaus. Yksinkertainen tippa lasimaista nestettä, luonnollinen linssi, vangittu elävinä kristall laseissa, jotka riemuitsevat iloisesti pyöreydestään samalla kun säilyttävät stabiilisuutensa harkittujen materiaalien järjestämisen avulla. Heidän rocking luo rento ja hauska ilmapiiri. Lasit sopivat diskreettisesti kämmenelle, kun niitä pidetään kiinni. Symbioosissa pehmeästi suunniteltujen käsintehtyjen vuoristoratojen kanssa pähkinä- tai ksyliitti - vanhasta puusta. Lisätty ellipsinmuotoisilla pähkinäalustoilla kolmelle tai kymmenelle lasille ja sormenruoka-alustalle. Tarjottimet ovat pyöritettävissä tasaisen elliptisen muodonsa vuoksi.

Projektin nimi : Primeval Expressions, Suunnittelijoiden nimi : Mateja Krasovec Pogorelcnik, Asiakkaan nimi : Stories Design.

Primeval Expressions Vesi- Ja Väkevät Lasit

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.