Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimistopöytä

Divax

Toimistopöytä Divax on Sahar Bakhtiari Radin suunnittelema ja Amirhossein Javadianin luoma uusi toimistopöytä, jolla on erityinen ja ainutlaatuinen muotoilu. Se eroaa muun tyyppisistä työpöydistä, koska se luo uuden työpaikan, joka houkuttelee työntekijöitä ja lisää yrityksen luottamusta. Pieni vastaanotto on sidos työntekijän ja asiakkaiden välillä. Työntekijät voivat laittaa joitain kasveja pöydälle lisäämään happea työpaikalla ja vähentämään pilaantumista.

Projektin nimi : Divax, Suunnittelijoiden nimi : Sahar, Asiakkaan nimi : Novin Tarh Arsh Ashian(DIVAX)Co..

Divax Toimistopöytä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.