Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Typografia

Ila'l Amam Type Family

Typografia ”Ila'l Amam” on arabialainen tyyppiperhe, joka on kehitetty sekoituksesta ensimmäisistä koskaan luotuista näyttötyypeistä - Fat Faces sekä 1100-luvun vintage-iranilaisten Kufic-käsikirjoitusten yhdistämällä ne kaikki kursivoituun / vinoon muotoon. "Ila'l Amam" koostuu suurityyppisiin näyttötyyppeihin, koska kirjaimet ovat erittäin tyyliteltyjä, ja niille on ominaista voimakas kontrasti paksujen ja ohuiden iskujen välillä. Kursivoidun / vinossa kirjasintyylin takana oleva kiehtovuus johtui siitä, ettei millään arabialaisella tyypillä olisi ollut mitään, koska arabian kieltä voitiin alusta alkaen puhdasti kursivoida.

Projektin nimi : Ila'l Amam Type Family, Suunnittelijoiden nimi : Sara Mansour, Asiakkaan nimi : Sara Mansour.

Ila'l Amam Type Family Typografia

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.