Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Typografia

Ila'l Amam Type Family

Typografia ”Ila'l Amam” on arabialainen tyyppiperhe, joka on kehitetty sekoituksesta ensimmäisistä koskaan luotuista näyttötyypeistä - Fat Faces sekä 1100-luvun vintage-iranilaisten Kufic-käsikirjoitusten yhdistämällä ne kaikki kursivoituun / vinoon muotoon. "Ila'l Amam" koostuu suurityyppisiin näyttötyyppeihin, koska kirjaimet ovat erittäin tyyliteltyjä, ja niille on ominaista voimakas kontrasti paksujen ja ohuiden iskujen välillä. Kursivoidun / vinossa kirjasintyylin takana oleva kiehtovuus johtui siitä, ettei millään arabialaisella tyypillä olisi ollut mitään, koska arabian kieltä voitiin alusta alkaen puhdasti kursivoida.

Projektin nimi : Ila'l Amam Type Family, Suunnittelijoiden nimi : Sara Mansour, Asiakkaan nimi : Sara Mansour.

Ila'l Amam Type Family Typografia

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.