Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Digitaalinen Interaktiivinen Aikakauslehti

DesignSoul Digital Magazine

Digitaalinen Interaktiivinen Aikakauslehti Filli Boya Design Soul Magazine selittää väreiden merkityksen elämässämme lukijoilleen erilaisella ja nautinnollisella tavalla. Design Soul -sisältö sisältää laajan alueen muotista taiteeseen; sisustamisesta henkilökohtaiseen hoitoon; urheilusta tekniikkaan ja jopa ruoasta ja juomista kirjoihin. Kuuluisten ja mielenkiintoisten muotokuvien, analyysien, uusimman tekniikan ja haastattelujen lisäksi lehti sisältää myös mielenkiintoista sisältöä, videoita ja musiikkia. Filli Boya Design Soul -lehti julkaistaan neljännesvuosittain iPadilla, iPhoneilla ja Androidilla.

Projektin nimi : DesignSoul Digital Magazine, Suunnittelijoiden nimi : NGM Turkey, Asiakkaan nimi : NGM Turkey.

DesignSoul Digital Magazine Digitaalinen Interaktiivinen Aikakauslehti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.