Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Digitaalinen Interaktiivinen Aikakauslehti

DesignSoul Digital Magazine

Digitaalinen Interaktiivinen Aikakauslehti Filli Boya Design Soul Magazine selittää väreiden merkityksen elämässämme lukijoilleen erilaisella ja nautinnollisella tavalla. Design Soul -sisältö sisältää laajan alueen muotista taiteeseen; sisustamisesta henkilökohtaiseen hoitoon; urheilusta tekniikkaan ja jopa ruoasta ja juomista kirjoihin. Kuuluisten ja mielenkiintoisten muotokuvien, analyysien, uusimman tekniikan ja haastattelujen lisäksi lehti sisältää myös mielenkiintoista sisältöä, videoita ja musiikkia. Filli Boya Design Soul -lehti julkaistaan neljännesvuosittain iPadilla, iPhoneilla ja Androidilla.

Projektin nimi : DesignSoul Digital Magazine, Suunnittelijoiden nimi : NGM Turkey, Asiakkaan nimi : NGM Turkey.

DesignSoul Digital Magazine Digitaalinen Interaktiivinen Aikakauslehti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.