Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asiakaskonfiguroitava Autojärjestelmä

Supercar System

Asiakaskonfiguroitava Autojärjestelmä Supercar-järjestelmä on virkistysajoneuvo, jonka asiakas voi helposti konfiguroida vastaamaan muuttuvaa suorituskykyä, tyyliä ja budjettisuhteita. Asiakkaat voivat konfiguroida ja uudelleenkonfiguroida ajoneuvonsa suurilla ja pienillä tavoilla ilman erityisiä työkaluja tai taitoja. Supercar-järjestelmä demokratisoi suunnittelupäätökset pois valmistajalta ja asiakkaan käsissä, johon he kuuluvat. Asiakkaan asettaminen suunnittelusta ja erittelystä luo kestävän tuotteen, joka vähentää suunniteltua O.EM: n vanhenemista. valmistajille.

Projektin nimi : Supercar System, Suunnittelijoiden nimi : Paolo Tiramani, Asiakkaan nimi : Supercar System.

Supercar System Asiakaskonfiguroitava Autojärjestelmä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.