Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asiakaskonfiguroitava Autojärjestelmä

Supercar System

Asiakaskonfiguroitava Autojärjestelmä Supercar-järjestelmä on virkistysajoneuvo, jonka asiakas voi helposti konfiguroida vastaamaan muuttuvaa suorituskykyä, tyyliä ja budjettisuhteita. Asiakkaat voivat konfiguroida ja uudelleenkonfiguroida ajoneuvonsa suurilla ja pienillä tavoilla ilman erityisiä työkaluja tai taitoja. Supercar-järjestelmä demokratisoi suunnittelupäätökset pois valmistajalta ja asiakkaan käsissä, johon he kuuluvat. Asiakkaan asettaminen suunnittelusta ja erittelystä luo kestävän tuotteen, joka vähentää suunniteltua O.EM: n vanhenemista. valmistajille.

Projektin nimi : Supercar System, Suunnittelijoiden nimi : Paolo Tiramani, Asiakkaan nimi : Supercar System.

Supercar System Asiakaskonfiguroitava Autojärjestelmä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.