Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lasten Ruokailuvälineet Ovat

Nyx

Lasten Ruokailuvälineet Ovat Yhteistyösuunnittelulla on rajaton raja, ja se on ollut tämän projektin lähtökohtana. Nyx Kids -astiasto on ainutlaatuinen yhteistyö 10-vuotiaan pojan Elijah Robineaun ja lahjakkaan suunnittelijan Alex Petuninin välillä. Lapsina meillä on upeita unia, mutta aikuisena olemme oppineet asettamaan rajat todelliselle maailmalle. YORB DESIGNin futuristisella tuotemerkillä kehitetyllä leikkisällä astiasarjakokoelmalla on myös erittäin ainutlaatuinen ominaisuus, joka sallii täydellisen räätälöinnin. Sen käyttäjä voi valita omat kuvion, värin ja muodon verkossa antaen sille kuulumisen tunteen.

Projektin nimi : Nyx, Suunnittelijoiden nimi : Alex Petunin & Elijah Robineau, Asiakkaan nimi : YORB DESIGN.

Nyx Lasten Ruokailuvälineet Ovat

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.