Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lasten Ruokailuvälineet Ovat

Nyx

Lasten Ruokailuvälineet Ovat Yhteistyösuunnittelulla on rajaton raja, ja se on ollut tämän projektin lähtökohtana. Nyx Kids -astiasto on ainutlaatuinen yhteistyö 10-vuotiaan pojan Elijah Robineaun ja lahjakkaan suunnittelijan Alex Petuninin välillä. Lapsina meillä on upeita unia, mutta aikuisena olemme oppineet asettamaan rajat todelliselle maailmalle. YORB DESIGNin futuristisella tuotemerkillä kehitetyllä leikkisällä astiasarjakokoelmalla on myös erittäin ainutlaatuinen ominaisuus, joka sallii täydellisen räätälöinnin. Sen käyttäjä voi valita omat kuvion, värin ja muodon verkossa antaen sille kuulumisen tunteen.

Projektin nimi : Nyx, Suunnittelijoiden nimi : Alex Petunin & Elijah Robineau, Asiakkaan nimi : YORB DESIGN.

Nyx Lasten Ruokailuvälineet Ovat

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.