Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pullon Sisustus

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Pullon Sisustus Kulta paistaa ”Liettuan vodka kultaa. Black Edition ”peri ainutlaatuisen ulkonäkönsä liettualaiselta taiteelta. Vähäisistä neliöistä yhdistelty rombus ja silakkarenkaat ovat hyvin yleisiä malleja liettualaisessa kansataidessa. Vaikka viittaus näihin kansallisiin aiheisiin sai nykyaikaisempia muotoja - salaperäiset menneisyyden pohdinnat muutettiin nykytaiteeksi. Hallitsevat kultaiset ja mustat värit korostavat poikkeuksellista vodkan suodatusprosessia hiili- ja kultaisten suodattimien kautta. Juuri tämä tekee liettualaisesta vodkasta kullan. Musta painos ”niin herkkä ja kristallinkirkas.

Projektin nimi : Lithuanian vodka Gold. Black Edition, Suunnittelijoiden nimi : Asta Kauspedaite, Asiakkaan nimi : Stumbras.

Lithuanian vodka Gold. Black Edition Pullon Sisustus

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.