Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pullon Sisustus

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Pullon Sisustus Kulta paistaa ”Liettuan vodka kultaa. Black Edition ”peri ainutlaatuisen ulkonäkönsä liettualaiselta taiteelta. Vähäisistä neliöistä yhdistelty rombus ja silakkarenkaat ovat hyvin yleisiä malleja liettualaisessa kansataidessa. Vaikka viittaus näihin kansallisiin aiheisiin sai nykyaikaisempia muotoja - salaperäiset menneisyyden pohdinnat muutettiin nykytaiteeksi. Hallitsevat kultaiset ja mustat värit korostavat poikkeuksellista vodkan suodatusprosessia hiili- ja kultaisten suodattimien kautta. Juuri tämä tekee liettualaisesta vodkasta kullan. Musta painos ”niin herkkä ja kristallinkirkas.

Projektin nimi : Lithuanian vodka Gold. Black Edition, Suunnittelijoiden nimi : Asta Kauspedaite, Asiakkaan nimi : Stumbras.

Lithuanian vodka Gold. Black Edition Pullon Sisustus

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.