Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Jakkara

Meline

Jakkara Meline on innovatiivinen jakkara, jossa on säilytystila. Sen minimaalisessa suunnittelussa on hylly ja tappi takin ja laukun ripustamiseen. Hylly on ihanteellinen opiskelijoiden työkalujen ja tarvikkeiden säilyttämiseen ja ulottuu ulospäin pitämään jotkut esineet helposti ulottuvilla. Se on kevyt, parketti runko ja laminaatti istuimet / hylly. Suunnitteluun vaikuttaa DeStijl-tyyli. Meline on luotettava jakkara, jakkara, jota voit kutsua "ystäväksi".

Projektin nimi : Meline, Suunnittelijoiden nimi : Eliane Zakhem, Asiakkaan nimi : E Zakhem Interiors.

Meline Jakkara

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.