Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Jakkara

Meline

Jakkara Meline on innovatiivinen jakkara, jossa on säilytystila. Sen minimaalisessa suunnittelussa on hylly ja tappi takin ja laukun ripustamiseen. Hylly on ihanteellinen opiskelijoiden työkalujen ja tarvikkeiden säilyttämiseen ja ulottuu ulospäin pitämään jotkut esineet helposti ulottuvilla. Se on kevyt, parketti runko ja laminaatti istuimet / hylly. Suunnitteluun vaikuttaa DeStijl-tyyli. Meline on luotettava jakkara, jakkara, jota voit kutsua "ystäväksi".

Projektin nimi : Meline, Suunnittelijoiden nimi : Eliane Zakhem, Asiakkaan nimi : E Zakhem Interiors.

Meline Jakkara

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.