Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kirja

Brazilian Cliches

Kirja "Brasilian kliseet" koostettiin käyttämällä kuvia vanhasta brasilialaisesta kohopaino klišeistä. Mutta syy otsikkoon ei johdu pelkästään kliiseistä, joita käytettiin sen kuvien koostumuksessa. Jokaisen sivun puolestaan törmäämme muun tyyppisiin brasilialaisiin kliseihin: historiallisiin, kuten portugalilaisten saapumiseen, alkuperäisten intiaanien katekisointiin, kahvin ja kullan taloussykliin ... se sisältää jopa nykyaikaisia brasilialaisia kliisejä, täynnä liikenneruuhkia, velat, suljetut asuntohuoneistot ja vieraantuminen - Kuvitettu kunnioittamattomassa nykyaikaisessa visuaalisessa kertomuksessa.

Projektin nimi : Brazilian Cliches, Suunnittelijoiden nimi : Gustavo Piqueira, Asiakkaan nimi : .

Brazilian Cliches Kirja

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.