Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kirja

Brazilian Cliches

Kirja "Brasilian kliseet" koostettiin käyttämällä kuvia vanhasta brasilialaisesta kohopaino klišeistä. Mutta syy otsikkoon ei johdu pelkästään kliiseistä, joita käytettiin sen kuvien koostumuksessa. Jokaisen sivun puolestaan törmäämme muun tyyppisiin brasilialaisiin kliseihin: historiallisiin, kuten portugalilaisten saapumiseen, alkuperäisten intiaanien katekisointiin, kahvin ja kullan taloussykliin ... se sisältää jopa nykyaikaisia brasilialaisia kliisejä, täynnä liikenneruuhkia, velat, suljetut asuntohuoneistot ja vieraantuminen - Kuvitettu kunnioittamattomassa nykyaikaisessa visuaalisessa kertomuksessa.

Projektin nimi : Brazilian Cliches, Suunnittelijoiden nimi : Gustavo Piqueira, Asiakkaan nimi : .

Brazilian Cliches Kirja

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.