Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kirja

Brazilian Cliches

Kirja "Brasilian kliseet" koostettiin käyttämällä kuvia vanhasta brasilialaisesta kohopaino klišeistä. Mutta syy otsikkoon ei johdu pelkästään kliiseistä, joita käytettiin sen kuvien koostumuksessa. Jokaisen sivun puolestaan törmäämme muun tyyppisiin brasilialaisiin kliseihin: historiallisiin, kuten portugalilaisten saapumiseen, alkuperäisten intiaanien katekisointiin, kahvin ja kullan taloussykliin ... se sisältää jopa nykyaikaisia brasilialaisia kliisejä, täynnä liikenneruuhkia, velat, suljetut asuntohuoneistot ja vieraantuminen - Kuvitettu kunnioittamattomassa nykyaikaisessa visuaalisessa kertomuksessa.

Projektin nimi : Brazilian Cliches, Suunnittelijoiden nimi : Gustavo Piqueira, Asiakkaan nimi : .

Brazilian Cliches Kirja

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.