Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Islamilainen Identiteettibrändäys

Islamic Identity

Islamilainen Identiteettibrändäys Brändäysprojektin konsepti korostaa islamilaisen perinteisen koriste-esineen ja nykyaikaisen suunnittelun yhdistelmää. Koska asiakas oli kiinni perinteisissä arvoissa, mutta kiinnostunut nykyaikaisesta suunnittelusta. Siksi projekti perustui kahteen perusmuotoon; ympyrä ja neliö. Näitä muotoja käytettiin korostamaan kontrastia perinteisten islamilaisten kuvioiden ja nykyaikaisen suunnittelun yhdistämisen välillä. Jokaista kuvion yksikköä käytettiin kerran antamaan identiteetille hienostunut manifestaatio. Hopeaväriä käytettiin korostamaan nykyaikaista ilmettä.

Projektin nimi : Islamic Identity, Suunnittelijoiden nimi : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Asiakkaan nimi : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Islamilainen Identiteettibrändäys

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.