Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Islamilainen Identiteettibrändäys

Islamic Identity

Islamilainen Identiteettibrändäys Brändäysprojektin konsepti korostaa islamilaisen perinteisen koriste-esineen ja nykyaikaisen suunnittelun yhdistelmää. Koska asiakas oli kiinni perinteisissä arvoissa, mutta kiinnostunut nykyaikaisesta suunnittelusta. Siksi projekti perustui kahteen perusmuotoon; ympyrä ja neliö. Näitä muotoja käytettiin korostamaan kontrastia perinteisten islamilaisten kuvioiden ja nykyaikaisen suunnittelun yhdistämisen välillä. Jokaista kuvion yksikköä käytettiin kerran antamaan identiteetille hienostunut manifestaatio. Hopeaväriä käytettiin korostamaan nykyaikaista ilmettä.

Projektin nimi : Islamic Identity, Suunnittelijoiden nimi : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Asiakkaan nimi : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Islamilainen Identiteettibrändäys

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.