Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sohvapöytä

Cell

Sohvapöytä Tämän huonekalun tarkoituksena on parantaa sisätilojen laatua ja estetiikkaa sekä nostaa esiin kulutus- ja massatuotannon kysymyksiä. Tämä projekti koostuu soluista. Jokainen solu vastaa erilaista tarvetta, erilaista säilytysaluetta, erikokoista ja väriä. Värit ovat vuorovaikutuksessa keskenään ja sen tilan kanssa, johon ne on sijoitettu. Sohvapöytä voisi olla pyörillä liikkuvuuden mukavuuden saavuttamiseksi. Jos ei pyörillä, jokainen kenno voidaan erottaa muista ja sijoittaa sivupöydäksi. Lisäksi samanväriset ja -kokoiset solut voidaan toistaa ja asettaa seinälle.

Projektin nimi : Cell, Suunnittelijoiden nimi : Anna Moraitou, Asiakkaan nimi : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Sohvapöytä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.