Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sohvapöytä

Cell

Sohvapöytä Tämän huonekalun tarkoituksena on parantaa sisätilojen laatua ja estetiikkaa sekä nostaa esiin kulutus- ja massatuotannon kysymyksiä. Tämä projekti koostuu soluista. Jokainen solu vastaa erilaista tarvetta, erilaista säilytysaluetta, erikokoista ja väriä. Värit ovat vuorovaikutuksessa keskenään ja sen tilan kanssa, johon ne on sijoitettu. Sohvapöytä voisi olla pyörillä liikkuvuuden mukavuuden saavuttamiseksi. Jos ei pyörillä, jokainen kenno voidaan erottaa muista ja sijoittaa sivupöydäksi. Lisäksi samanväriset ja -kokoiset solut voidaan toistaa ja asettaa seinälle.

Projektin nimi : Cell, Suunnittelijoiden nimi : Anna Moraitou, Asiakkaan nimi : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Sohvapöytä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.