Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sohvapöytä

Cell

Sohvapöytä Tämän huonekalun tarkoituksena on parantaa sisätilojen laatua ja estetiikkaa sekä nostaa esiin kulutus- ja massatuotannon kysymyksiä. Tämä projekti koostuu soluista. Jokainen solu vastaa erilaista tarvetta, erilaista säilytysaluetta, erikokoista ja väriä. Värit ovat vuorovaikutuksessa keskenään ja sen tilan kanssa, johon ne on sijoitettu. Sohvapöytä voisi olla pyörillä liikkuvuuden mukavuuden saavuttamiseksi. Jos ei pyörillä, jokainen kenno voidaan erottaa muista ja sijoittaa sivupöydäksi. Lisäksi samanväriset ja -kokoiset solut voidaan toistaa ja asettaa seinälle.

Projektin nimi : Cell, Suunnittelijoiden nimi : Anna Moraitou, Asiakkaan nimi : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Sohvapöytä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.