Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Näyttelytila

IDEA DOOR

Näyttelytila Guangzhou Design Weekin 2012 C&C -paviljonki on moniulotteinen ja synkroninen avaruuslaite. Neljään suuntaan laajennetut ikkunat ja ovet toteuttavat älykkään muuntamisen ja vuorovaikutuksen näyttötilan sisällä ja ulkopuolella, edustaen yrityksen käsitettä suvaitsevaisuudesta, avoimuudesta ja monipuolisesta kehityksestä. Hyväksymällä lisätyn todellisuuden vuorovaikutteinen näyttötekniikka sekä todellisen ympäristön ja virtuaalisen ympäristön superpositioituminen, laitteen sisällä tapahtuva yrityssuunnittelutapa saavuttaa näyttömuodon muuntamisen kaksiulotteisesta moniulotteiseksi.

Projektin nimi : IDEA DOOR, Suunnittelijoiden nimi : Zheng Peng, Asiakkaan nimi : C&C Design Co.,Ltd..

IDEA DOOR Näyttelytila

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.